E-learning over zorgvraagtypering beschikbaar

Vanaf 30 november is er ook over zorgvraagtypering een gratis e-learning beschikbaar. GGZ Ecademy heeft deze e-learning in samenwerking met het programma Zorgprestatiemodel ontwikkeld. Er was al een e-learning over het zorgprestatiemodel en een animatie.

Over de e-learning

De e-learning zorgvraagtypering is ontwikkeld voor (regie-)behandelaren en andere professionals die te maken krijgen met zorgvraagtypering. De e-learning bestaat uit theorie, casuïstiek en een afsluitende toets. De e-learning wordt binnenkort uitgebreid met een extra casus voor de forensische zorg.

Hoe kan ik de e-learning volgen?

Organisaties die lid zijn van GGZ Ecademy vinden de e-learningmodules in hun eigen leeromgeving. Niet-leden hebben kosteloos toegang via een aparte leeromgeving, nadat ze zich geregistreerd hebben op het leerplatform van GGZ Ecademy. Gebruik deze instructie voor het aanmaken van een account. Voor de volledigheid: naam en geboortedatum zijn nodig om bij positieve afronding van de e-learning een persoonlijk certificaat te kunnen downloaden.

 

Ga naar de e-learning zorgvraagtypering

 

De ontwikkeling van de e-learnings is gefinancierd door GGZ Ecademy, de Nederlandse Zorgautoriteit, de Nederlandse ggz, Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen & Psychotherapeuten, Dienst Justitiële Inrichtingen, Nederlandse Federatie van UMC’s, Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen, Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie en Nederlands Instituut van Psychologen.