Ketentest

Een belangrijk onderdeel van een goede werking van de ICT bij de invoering van het zorgprestatiemodel is dat systemen van zorgaanbieders, zorgverzekeraars en koppelingen daartussen (zoals die met Vecozo) goed met elkaar communiceren en gegevens kunnen uitwisselen. Het is gebruikelijk om bij dit soort grote transities ketentesten uit te voeren. Daarom zal het programma die faciliteren.

Voor het ondersteunen van de uitvoering van deze ICT-ketentests heeft het programma Sogeti ingehuurd. Zij verzorgen de ICT-ketentestcoördinatie en ondersteuning in de periode 7 juni 2021 tot 31 december 2021. Wilt u meer informatie over deze ICT-ketentest of wilt u zelf hieraan meedoen, neem dan contact op met Pieter Bosgraaf (pieter.bosgraaf@sogeti.com) of Sophie Baak (sophie.baak@sogeti.com) van Sogeti. Er wordt dan een online kennismaking met u ingepland.

Wilt u nu al meer informatie? U kunt kijken op de ‘Confluence space’, speciaal voor de ketentest. Klik hier om naar Confluence te gaan, of kopieer deze link in uw browser: https://zorgprestatiemodel.atlassian.net/l/c/JYeHYvGd.